Sunday, April 26, 2009

Nisa' Indoor Games 2009



Nisa' Indoor games, saya serta 2 org sahabat dari MSU, menjadi pengadil pada hari yang penuh bermakna itu...
Dimulakan dengan perbarisan setiap kontinjen dari kesemua negeri di seluruh Malaysia...Masing-masing bersemangat..dan sebagai anak kedah(ayah anak kedah)...dah tentu tercari-cari kontinjen dari Kedah..ehem..ehem..."let's play..don't play-play!!!.."sorakan dari anak-anak kedah...fuh....
Kemudian, dengan ucapan dari ketua Nisa' Malaysia, kak mas...sangat tersentuh dengan kata-kata beliau...the last word, "working together, is a success..."

Game yang ada hari tuh, giant snake and ladder, ceper, chest, dam, karom, congkak... saya menjadi pengadil utk congkak...

Mula-mula tuh...steady lagi....lama-kelamaan, mata nih pun dah berpinar...dari pagi sampai ke petang tgk org main congkak..sampaikan mata pun dah naik cam biji guli dah...adoi..tapi yang penting,saya tau macam2 strategi setiap pemain gunakan..ada yang gerakkan tangan selaju habis, tapi muka still senyum je kat pihak lawan..bagus2...

yezzaaaaaaaaaaaaaa......let's play...don't play-play....


persembahan yang comel....=p

ketua Nisa' Malaysia..Kak Mas...sungguh menyentuh hati..


Perak muncul sebagai juara keseluruhan dan Kedah sebagai kontinjen terbaik...(dah agak dah..)..=p


antara barisan pengadil yang adil lagi saksama..=p

3 comments:

نىك محمد حافظول said...

waaa,, seronoknyaa

saudari team yg kalah erk, hii

imtiyaz said...

hehe..eh..team yg kalah ape lak...
ana jd pengadil...
merangkap anak kedah yang tinggal di perak..dua2 negeri nih muncul sbg juara utk keseluruhan dan juara g kontinjen terbaik..=p

نىك محمد حافظول said...

ye la tu, hii

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...